Александър Петров ще защитава пояса срещу коравия Максим Заплитний

Александър Петров и молдовеца Максим Заплитний излизат на предстоящата 47-ма гала вечер от поредицата MAX FIGHT. Сблъсъкът е между настоящия носител на шампионските пояси на MAX FIGHT в стил К1 и МАХ 1, и корав претендент.

Те вече се срещнаха в 45-тото издание, когато Петров спечели шампионския пояс, но счупи пръсти на едната си ръка след удар в главата на Заплитний.

Молдовецът тогава се сдоби с още едно прозвище – „желязната глава“, тъй като успя да остави травми както при Александър Петров, така и при Деян Топалски, който по идентичен начин след удар в главата на Заплитний в MAX FIGHT 46 счупи кости на ръката си.

Силната игра на 27-годишния молдовец и заслужените аплодисменти на публиката още през юли тази година, ясно затвърдиха мнението на организаторите, че мач реванш ще има.

Двукратният ни световeн и европейски шампион е напълно възстановен и на 12 ноември в София ще се изправи в защита на трофея в категория до 84кг и формат МАХ1, срещу европейския шампион от Молдова Максим Заплитний – Madmax.

Подобни новини

Коментари

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Сподели

spot_img

Последни новини